Corona (update 27 maart 23:14 uur)

Beste gasten,

Net als iedereen hebben ook wij te maken met de gevolgen van het Coronavirus. We ontvangen dagelijks meldingen van groepen die zich afvragen wat wij voor hen kunnen betekenen bij een eventuele annulering.

We begrijpen goed dat u zich zorgen maakt.

We benaderen momenteel alle groepen op volgorde van aankomst. U zult begrijpen dat het tijd kost om voor elke grote groep een oplossing te vinden; dat begint al bij het vinden van een nieuwe datum. Wij wachten vanzelfsprekend niet totdat de eerste groepen een beslissing hebben genomen. Wij gaan ondertussen verder, maar de administratiedruk werkt vertragend.

Eerste groepen succesvol geholpen
Wij hebben inmiddels de eerste groepen succesvol een oplossing kunnen bieden.

Direct overplaatsen?
We benadrukken dat deze oplossingen ons allemaal geld gaan kosten, tenzij u akkoord gaat met een overplaatsing naar een midweek (2020/2021, uitgezonderd vakanties) of naar een weekend in december, januari of februari. (uitgezonderd vakanties). Als u met uw groep in die maanden een weekend kunt prikken, dan hoeft u niet te wachten en mag u direct contact opnemen via 06-42152911.(Whatsapp mag ook)
Alleen die overplaatsingen zijn in vrijwel alle gevallen GRATIS.


Persconferentie

Minister Grapperhaus heeft helaas niet voldoende duidelijk gemaakt dat de maatregelen die verlengd worden tot en met 1 juni alleen gelden voor vergunningsplichtige evenementen, zoals bijvoorbeeld het Bevrijdingsfestival of Pinkpop.

U wilt gewoon komen?
Als u met uw groep geen reden ziet om te annuleren en u wilt gewoon met uw familie bij elkaar zijn, dan bent u bij ons van harte welkom. Wij zullen u dan de code voor het sleutelkastje geven en we komen niet langs om even kennis te maken. De communicatie via telefoon en Whatsapp is in vrijwel alle gevallen ruim voldoende. Als het niet teveel moeite is verzoeken we u om eventuele boodschappen te laten bezorgen, om sommige dorpsbewoners niet onnodig te verontrusten.

Groepslid positief getest?

Is er iemand in uw groep die positief getest is op het virus, dan is omboeken niet nodig en is de huursom meestal volledig gedekt op uw groepsannuleringsverzekering, indien u deze hebt afgesloten. U kunt dan uw annulering aan ons doorgeven en wij zorgen voor de benodigde papieren.
 

Heeft u nog vragen?
Bel ons. We kunnen momenteel de vele e-mails niet zo snel beantwoorden.
Wij zijn voor u dagelijks bereikbaar tot 21:00 uur op: 06-42152911

Vriendelijke groet,
Arend en Elise Jager