Corona (update; aangepast op 27 mei)


Beste gasten,

U zult begrijpen dat wij dagelijks meldingen van groepen ontvangen die zich afvragen wat wij voor hen kunnen betekenen bij een eventuele annulering. We begrijpen goed dat u zich zorgen maakt.

We benaderen momenteel alle groepen op volgorde van aankomst die arriveren vóór 1 juni. Alle reserveringen voor de periodes die na 1 juni plaatsvinden kunnen nog gewoon doorgaan, totdat er nieuwe maatregelen worden uitgeroepen.

Het kost tijd om voor elke grote groep een oplossing te vinden; dat begint al bij het vinden van een nieuwe datum. Wij wachten vanzelfsprekend niet totdat de eerste groepen een beslissing hebben genomen. Wij gaan ondertussen verder, maar de administratiedruk werkt wel vertragend.

Eerste groepen succesvol geholpen
Wij hebben inmiddels de eerste groepen al succesvol een oplossing kunnen bieden.

Direct overplaatsen?
We willen benadrukken dat deze oplossingen ons allemaal geld gaan kosten, tenzij u akkoord gaat met een overplaatsing naar een midweek (2020/2021, uitgezonderd vakanties) of naar een weekend in december, januari of februari. (uitgezonderd vakanties). Als u met uw groep in die maanden een weekend kunt prikken, dan hoeft u niet te wachten en mag u direct contact opnemen via 06-42152911.(Whatsapp mag ook).  Alleen die overplaatsingen zijn in vrijwel alle gevallen GRATIS.

Groepslid positief getest?

Is er iemand in uw groep die positief getest is op het virus, dan is omboeken niet nodig en is de huursom meestal volledig gedekt op uw groepsannuleringsverzekering, indien u deze hebt afgesloten. U kunt dan uw annulering aan ons doorgeven en wij zorgen voor de benodigde papieren.

Heeft u nog vragen?
Bel ons. We kunnen momenteel de vele e-mails niet zo snel beantwoorden.
Wij zijn voor u dagelijks bereikbaar tot 21:00 uur op: 06-42152911

Vriendelijke groet,

Arend en Elise Jager
www.komnaardrenthe.nl
 

https://www.komnaardrenthe.nl/corona-maatregelen