Over Ons

Over Arend
Sinds 2004 werken wij samen in dit veelzijdige bedrijf. Voor Arend een logische en ambitieuze keuze om hier te werken, in de voetsporen van zijn ouders. Aanvankelijk begon hij met helpen alles te automatiseren; een digitale factuur werd gemaakt, een website werd geboren en een database ontstond.

Een paar jaren later en accommodaties zonder wifi zijn ondenkbaar geworden. Inmiddels kent Arend alle ins en outs van het bedrijf en is hij overal bij betrokken. Arend is de regelaar, de troubleshooter, de spil van het bedrijf. Hij is het aanspreekpunt, de eeuwige optimist en behandelt alle zakelijke aspecten. De dagen bevatten volgens hem altijd te weinig uren.

Wat zijn sterkste kant is vind ik zijn flexibiliteit en zijn servicegerichtheid. Hij gaat tot het gaatje. Wat hij stiekem het allerliefste doet, maar minder vaak aan toekomt, is fysiek bezig zijn in de buitenlucht zoals het onderhouden van de tuinen.

Over Elise
Zonder de vrouw waar ik sinds 14 februari 2000 al gelukkig mee ben zou ik dit werk niet kunnen doen. Ieder bedrijf heeft iemand nodig die aan dát denkt wat anderen vergeten. Ik denk in grote lijnen en kijk verder vooruit; Elise houdt het hier en nu in de gaten. Ze is subtieler, voorzichtiger, rustiger en vaak wat realistischer (Elise, aan deze uitspraak kunnen geen rechten worden ontleend).

Samen met de dames uit ons vaste team regelt Elise dat alles weer klaarstaat en dat het gezellig is. Ze zorgt ervoor dat u uw reserveringsbewijs in huis krijgt, regelt en ontwerpt samen met Tineke de brochures en de websites, ze houdt mij op de hoogte van de (bezichtigings-)afspraken en de bijzonderheden van alle gasten. Daarnaast zorgt ze ervoor dat iedereen zijn of haar geld krijgt; zowel de waarborgen van de gasten, de facturen van de leveranciers als de salarissen van alle medewerkers. De volledige financiële administratie is in haar handen (dus als het misgaat; bel 06-42154887). Tussen de bedrijven door verzorgt ze ook nog de privécatering voor ons gezin en vult de dagelijkse voorraden aan. Het klinkt gezapig, maar ‘she completes me’.

Perfect dus?
Nee, natuurlijk niet. Net als iedereen laten we heus wel eens steken vallen, maar het valt soms niet mee om alle ballen hoog te houden. Alle werkbare uren worden maximaal benut, maar perfect zal het bedrijf nooit zijn. En dat is maar goed ook.

Maar.. We hebben ook een team!
Een heel goed team! Zij zorgen wekelijks voor een goede schoonmaak, een complete check, houden voorraden bij, onderhouden alle tuinen, voeren reparaties uit, creëren nieuwe ideeën, knappen  ruimtes op, beheren de website, verbeteren de accommodaties én passen op onze twee lieve jongens.

Wanneer kom jij naar Drenthe?

 

 IMG_7097